Свято Першого дзвоника. Міський голова відвідав шість навчальних закладів громади

1 вересня всі освітні заклади громади традиційно святкують День знань. Цього року міський голова вирішив завітати на свято аж у шість шкіл громади. Міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко відвідали свято Першого дзвоника у Копищенській, Хочинській, Зольнянській, Замисловицькій школах, Новоозерянському НВК та Олевській гімназії. Це, мабуть, вперше в історії громади, а, можливо, і України, що міський голова відвідав в один день шість свят з нагоди 1 вересня.

На шкільних урочистостях привітали нових директорів вищеназваних шкіл, які цього літа успішно пройшли конкурс на посади. Вручили їм грошові сертифікати, які вони зможуть витрати на потреби закладів. Валерій Левченко наголосив на важливості дотримання карантинних правил та проведення вакцинації аби школи працювали «офлайн».

Першим відвідали свято Першого дзвінка у Копищенській ЗОШ. Копищенська школа відзначила два свята в одному – День знань та 60-річчя школи. До початку навчального року тут готувались заздалегідь: оновили класи, нещодавно огородили парканом чималу територію школи, незабаром встановлять спортивний майданчик, розпочали вирішувати питання із ремонтом харчоблоку. Слова привітань звучали і від голови Олевської організації профспілки освіти і науки, депутата міської ради Наталії Яценко, яка вручили сертифікат голові профспілки школи.

Хочинська школа радо зустрічала і школярів, і гостей свята. Колектив закладу вітали з початком навчального року, а новопризначеному директору  керівництво громади висловило слова підтримки у господарських питаннях та вручило подарунковий сертифікат.

У Зольнянській школі радіють та дякують за відремонтований харчоблок. Міський голова зазначив, що заклад отримає бруківку для облаштування подвір’я, а до сертифікату додасть власні 3 тисячі гривень на придбання музичної колонки для школи.

Замисловицька ЗОШ окрім сертифікату отримала від міського голови пропозицію облаштувати бруківкою подвір’я школи, яку він придбає за власні кошти. Присутній на святі депутат Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко також вручив для школи грошовий сертифікат та привітав ученицю-іменинницю.

Новоозерянський навчально-виховний комплекс також починає працювати під керівництвом нового директора. Міський голова привітав всіх зі святом, вручив сертифікат та виділить додаткові кошти в сумі 3 тисячі гривень із фонду заробітної плати на потреби закладу.

Останнім пунктом «першовересневого» квесту стала Олевська гімназія. Їй цьогоріч виповнилось 100 років. Привітати з ювілеєм завітали керівництво громади та народний депутат Арсеній Пушкаренко. Подарунком до свята стало відкриття реконструйованого корпусу гімназії за Програмою Президента і з початку року діти вже будуть навчатися у нових класах та приміщеннях. Про це читайте за посиланням. Для того, щоб полегшити організацію учбового процесу, Арсеній Пушкаренко вручив класним керівникам першокласників подарункові сертифікати на придбання необхідного шкільного приладдя. Міська рада для закладу придбала плазмовий телевізор.

Отож, бажаємо всім освітнім закладам громади успішного навчального року без карантинів.

Більше фото на сторінці Олевської ТГ у мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту