Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету

Сьогодні, 7 вересня, відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч, депутати, члени комісії Катерина Світельська, Алла Гаврилюк та Леонід Хомутовський.

Під час засідання присутні члени комісії детально розглянули питання порядку денного. Серед яких: про внесення змін до бюджету Олевської громади на 2021 рік, про надання дозволу безоплатну передачу основних засобів з балансу відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради на баланс Олевської міської ради, про затвердження «Програми підтримки жителів Олевської ТГ, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС» на 2021-2025 роки, про затвердження звіту про оцінку майна та купівлю житла для дитячого будинку сімейного типу та ін.

Чергове засідання бюджетної комісії пройшло в конструктивному режимі, з обговореннями, внесеннями пропозицій та доповненнями.

Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів міської ради на чергову сесію, яка відбудеться 9 вересня об 11.00 год.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту