Затвердження «Програми підтримки жителів Олевської громади, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС» та інші питання сесії міської ради

9 вересня відбулось чергове засідання 11 сесії Олевської міської ради VIII скликання, під час якого було розглянуто 46 питань, включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Одноголосно було вирішено надати матеріальну допомогу на загальну суму 60 тис. грн.

Депутатами було вирішено надати дозвіл на безоплатну передачу основних засобів з балансу відділу освіти, молоді та спорту на баланс Олевської міської ради. Мова йде про автомобіль КАМАЗ-5410 1986 р. разом з причіпом, балансована вартість якого складає 3768 грн.

Погодили також депутати рішення про перейменування КНП «Радовельська лікарня сімейної медицини» на КП «Радовельське житлово-комунальне господарство». Разом з тим було затверджено новий статут комунального підприємства.

Підтримали одноголосно присутні депутати рішення про затвердження «Програми підтримки жителів Олевської ТГ, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС» на 2021-2025 роки. Станом на 01.01.2021 року на території Олевської громади проживає 20 220 осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, з них: І категорія – 659; ІІ категорія – 115; ІІІ категорія – 12 055. Прийняття цільової Програми сприятиме покращенню соціально-побутового обслуговування, медичного забезпечення  та оздоровлення громадян, які постраждали від аварії на Чорнобильській атомній станції.

Також були розглянуті інші питання: про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Олевської ТГ, про затвердження «Програми розвитку освіти Олевської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», про затвердження звіту про оцінку майна та купівлю житла для дитячого будинку сімейного типу та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту