Святкування Дня фізичної культури та спорту в Олевську

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Це свято усіх спортсменів, тренерів, фахівців спортивних секцій, вчителів та викладачів фізкультури, ветеранів та ентузіастів здорового способу життя.

11 вересня  на спортивних майданчиках, що знаходяться на території  Олевської гімназії, відбувся святковий захід, який організували для дітей працівники відділу освіти молоді та спорту Олевської міської ради разом з ЦДЮТ, Олевською ДЮСШ та «Спортивним клубом Олевськ Тхеквондо ІТФ «Фенікс».

Вітаючи присутніх заступник міського голови Юрій Данюк наголосив, що міська влада докладатиме всіх зусиль для того, щоб створити відповідні умови для занять фізичною культурою й спортом.

«В День фізичної культури і спорту, від імені міського голови Сергія Лисицького, хочу привітати вас з цим святом та побажати міцного здоров’я, вдалих стартів та успішних фінішів», – сказав Юрій Данюк.

Під час свята  для дітей були організовані різні спортивні естафети, майстер-класи, показові виступи від вихованців спортивної школи та Центру дитячої юнацької творчості.

Діти з радістю та азартом долучались до змагань та майстер-класів, перевіряли свою силу, спритність разом із вихованцями гуртків та тренерами.

По завершенню заходу всі діти отримали солодкі подарунки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту