Олевських рятувальників привітали з професійним святом

17 вересня рятувальники Олевщини відзначають своє професійне свято – День рятівника. Це свято тих, хто цілодобово знаходиться у постійній бойовій готовності до боротьби з незваним лихом та приходить на допомогу людям у найважчі хвилини: під час пожежі чи стихійного лиха, у ДТП, на суші чи на воді.

Напередодні свята отримувати привітання зібрався увесь особовий склад олевської пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України в Житомирській області. Захід розпочав вітальним словом начальник відділу цивільного захисту Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області, полковник служби Віктор Стужук, який подякував бійцям ДСНС за врятовані людські життя та збережені матеріальні цінності, мужність і готовність завжди прийти на допомогу.

Міський голова Сергій Лисицький привітав надзвичайників та подякував їм за оперативність, відвагу та професіоналізм під час ліквідації надзвичайних ситуацій в громаді, за щоденну нелегку працю, адже кожен їх робочий день наповнений ризиком для життя. Кращих бійців ДСНС міський голова нагородив грамотами та грошовими винагородами: старшого прапорщика служби цивільного захисту, командира відділення 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ Існюка Миколу, старшого сержанта служби цивільного захисту, командира відділення 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ Мельника Віктора, сержанта служби цивільного захисту, старшого водія 40 ДПРП 3 ДПРЗ Науменка Руслана, майора служби цивільного захисту, головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Павлишина Михайла, капітана служби цивільного захисту, начальника караула 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ Рабоша Василя, молодшого сержанта служби цивільного захисту, пожежного-рятувальника 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ Ушка Дениса та сержанта служби цивільного захисту, командира відділення 40 ДПРП 3 ДПРЗ Філімончука Олександра.

Слова вдячності висловила і заступниця голови Білокоровицької громади Тетяна Содель, яка також нагородила грамотами бійців ДСНС: Любиченка Володимира, Бондаря Миколу, Горщика Юрія, Скидана Андрія та  Любиченка Романа.

Урочистий захід супроводжувався музичними вітаннями від співочих талантів: Артема Курбеко, Олени Бреслаш та Наталії Романчук.

Дякуємо усім працівникам рятувально-аварійних, пожежних служб за відвагу та сумлінне ставлення до своїх нелегких і небезпечних обов’язків. Ви справжні професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку інших.

Більше фото на сторінці Олевської ТГ у мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту