Школи громади отримали 8 кабінетів інформатики (10+1)

Створення оптимальних умов для навчання дітей – один із пріоритетних напрямків діяльності нашої громади. В останні кілька років школа почали переходити на новий рівень навчання,тому засвоєння комп’ютерних технологій є одним із важливих складових у навчальній діяльності.

З метою покращення матеріально-технічної бази закладів освіти Олевської ТГ, за рахунок освітньої субвенції придбано 88 нових комп`ютерів. Загальна сума виділених коштів становила понад 1 300 000 грн.

Міський голова Сергій Лисицький разом із начальником відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерієм Левченком та його заступником Вірою Ковальчук об’їхали навчальні заклади і вручили учням нові комп’ютери для кабінетів інформатики.

Створення сучасного комп’ютерного класу дозволить вчителям повністю реалізувати навчальні програми, а школярі зможуть значно краще та результативніше засвоювати новий матеріал у галузі інформаційних технологій.

Школи, в які були завезені комп’ютери, не були повністю забезпеченими сучасним обладнанням в необхідному обсязі, а більшість з них були застарілими і не мали доступу до інтернету, тому учні не могли оволодіти новими інформаційно-комунікаційними технологіями.

Тепеницька , Покровська, Жубровицька, Зубковицька, Копищенська, Олевська №2, Лопатицька, Кишинська школи отримали нові сучасні комп’ютери для оснащення кабінетів інформатики, з них 1 комп’ютер буде для вчителя, а інші 10 для школярів.

Варто зазначити, що ці школи тільки в цьому році були підключені до швидкісного інтернету, тепер учні зможуть вивчати не тільки інформатику, а й всі інші предмети більш досконало.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту