Замисловичі відсвяткували День села

Замисловичі, мабуть, найвідоміше село громади, адже біля нього розташований відомий на всю Україну геологічний заказник «Камінне село». Перша згадка про село відноситься до далекого 1545 року. За однією з легенд, на місці села було поселення, яке називалось Мисловичі. Княгиня Ольга, пішовши походом на древлян, знищила це поселення, тому за ним було збудоване нове: «за Мисловичами» – «Замисловичі. До Замисловицького округу входять села Замисловичі, Устинівка, Шебедиха та Рудня-Замисловицька.

17 вересня тут відсвяткували День села. На свято завітали міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, депутати міської ради Анна Вжесінська, Валентин Торгонський, Юрій Стужук та Леонід Вардецький.

Староста села Лариса Бабич привітала односельців з Днем села, подякувала підприємцям та людям, які допомогли організувати святкування. Подарунками  вона відзначила ювілярів та іменинників, найстаршого та найменшого жителя, родини, актив села.

Міський голова нагородив подяками соціальну працівницю КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Ренкас О.І., технічну працівницю Замисловицького БК Синовець Л.П., жительку села Марчук С.В., вчительку Замисловицької ЗОШ Левко Ю.Г. та медичну працівницю Замисловицького ФП Котову А.П. Для потреб громади він подарував бензинову мотокосу.

Подяки від партії «Слуга народу» вручили соціальній працівниці КУ «Територіальний центр соціального обслуговування» Патюк Т.Г., листоноші відділення поштового зв’язку села Замисловичі АТ «Укрпошта» Рябой В.І., діловоду Замисловицького старостинського округу Шелепйонку Ю.М.

Для всіх звучали музичні привітання від молоді, дітей та місцевого вокального колективу «Замисловчанка», вірші та гуморески від колишнього директора школи Григорія Левка. Закінчили День села дискотекою.

Більше фото та відео на сторінці Олевської ТГ у Фейсбуці.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту