З Всеукраїнським днем дошкілля!

Вітаю усіх працівників дошкільних закладів – завідуючих, вихователів, нянь, музичних керівників, психологів, методистів-організаторів, логопедів, кухарів, медичних сестер, бухгалтерів закладів, господарський персонал з Всеукраїнським днем дошкілля!

З особливою увагою та турботою про дітей організовується у нашій громаді діяльність дитячих садочків, у яких виховується 1298 маленьких дошкільнят, які відвідують 29 закладів дошкільної освіти. У 8 дитсадках відкрито 14 груп для забезпечення інклюзивним навчанням. У штатні розписи ДНЗ введено 17 посад асистентів вихователів. Для забезпечення комфорту та безпеки у дошкільних закладах проведено ремонти, в тому числі капітальні, благоустрій територій. Завдяки нашій спільній наполегливій праці в усіх закладах дошкільної освіти Олевської громади створені комфорт, затишок і приємна атмосфера.

Висловлюю найщиріші слова подяки всім працівникам дошкільної освіти за віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і професіоналізм. 

Нехай Ваше життя буде наповнене любов’ю вихованців, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Бажаю вам відмінного здоров’я, творчого вогнику, радості, щоб всі мрії та задуми збувалися.

З повагою і найкращими побажаннями,

міський голова Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту