Нові перемоги та досягнення тхеквондистів Олевська

На початку жовтня троє наших спортсменів-тхеквондистів: Герасименко Віктор, Хлань Максим, Кушнір Євгеній пройшли суддівський семінар в місті Київ, де їм було присвоєно суддівські категорії “суддя 2-ї категорії”. Вітаємо наших спортсменів і бажаємо в подальшому вдалого судівства та не зупинятися на досягнутому. Таку інформацію на своїй сторінці опублікували TAEKWONDO (ITF) м. Олевськ.

10 жовтня в с. Білогородка Київської області відбувся турнір СК “Максимус”, в якому взяла участь команда з Олевська у складі шести учасників та одного судді. Нагороджував спортсменів в Олевську заступник міського голови Данюк Юрій Михайлович.

1 місце спаринг – Богомолов Артем

1 місце спаринг – Гайченя Олександр (Олександр вперше був на змаганнях з таеквондо ІТФ)

1 місце туль – Богомолов Артем

3 місце туль – Денисенко Іван

Суддя Хлань Максим набув практики в суддівстві. До речі, Максим перший раз взяв участь як суддя, а не спортсмен.

Решта учасників змагань були нагороджені дипломами за участь в турнірі.

Батьківській комітет та тренер висловлюють велику вдячність за організацію виїздів дітей до місць проведення турніру в с. Білогородка Київської області міському голові Лисицькому Сергію Івановичу та семінару в місті Київ приватному підприємцю Шапіру Євгену Геннадійовичу.

І ще одна важлива новина! У секцію ТАЕКВОНДО ІТФ міста Олевськ продовжується набір дітей віком від  6 років, а також дорослих. Бажаючі можуть звертатись за телефоном 0683293336.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту