Статистика вакцинації в закладах освіти Олевської ТГ. ОНОВЛЕНО

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради станом на 18 жовтня у закладах освіти Олевської ТГ із 1411 працівників ( в тому числі технічний персонал) отримали дві дози вакцини 793, однією дозою провакцинувалися 393, відмовилися від вакцинації 70 працівників, решта плануюють вакцинуватися.

Поки що не досягли потрібного рівня вакцинації у 80 % лише БТЛ «Радовель» (65 %) та Забороченська ЗОШ (33 %). Олевська ДЮСШ має 50 % вакцинованих.  

100 % вакцинованих працівників у Новозерянському НВК, Калинівській, Майдан-Копищенській, Сарнівській, Джерельській та Будківській школах. 90% і більше у Дружбівському НВК, Варварівській, Жубровицькій, Зубковицькій, Кишинській, Покровській, Майданській, Тепеницькій, Корощинській, Сердюківській ЗОШ та Поясківській філії.  

Щодо закладів дошкільної освіти. 100 % вакцинованих працівників у Варварівському, Хмелівському, Зубковицькому, Покровському, Майданському, Замисловицькому, Калинівському та Перганському дитсадках. Наближаються до потрібного відсотка Жубровицький, Кам’янський, Радовельський та Сущанський ЗДО. Всі інші заклади дошкільної освіти в селах мають 80 і більше відсотка вакцинованих.

В олевських закладах дошкільної освіти у ЗДО «Малятко» 90% вакцинованих та 84 % працівників вакциновано у ЦРД «Золотий ключик». Решта дитячих садочків міста поки не подолали затверджений «поріг» у 80 %. Так, ЦРД Зірочка – 66 %, ЦРД «Сонечко» – 41 % та ЗДО «Струмочок» – 30%.

Вакцинація в закладах освіти громади

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту