Відкриття медичного центру «РАДОВЕЛЬ»

19 жовтня в Олевській територіальній громаді відбулося відкриття медичного центру «Радовель» (однойменна назва села, в якому він побудований). Це перший в Україні державно-приватний медичний центр, який збудовано та оснащено за останнім словом техніки. Ініціатором та головним спонсором будівництва є меценат Михайло Весельський, який створив у рідному селі відомий на всю Україну біотехнологічний ліцей з такою ж назвою “Радовель”.

До привітального слова та перерізання стрічки були запрошені заступниця  Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, міський голова Олевської ТГ Сергій Лисицький та староста села Світлана Загорулько.

Для всіх присутніх провели екскурсію медичним центром. У закладі постійно працюють педіатр та сімейний лікар, консультують та лікують спеціалісти вузького профілю – офтальмолог, отоларинголог, гінеколог, стоматолог, хірург, дерматолог та інші.

МЦ «Радовель» оснащений стаціонарним апаратом ультразвукової діагностики, що дозволяє обстежувати всі органи. Сучасний мобільний УЗД-апарат може використовуватись як під час оперативних втручань, так і для обстеження на виїзді. Заклад має власну лабораторію, яка може виконувати загальноклінічні, гематологічні, біохімічні, імунологічні дослідження, яка також устаткована сучасним обладнанням, мікроскопами.

Для перевірки постави у дітей є світло-оптичний прилад, який допомагає виявити проблеми на ранніх стадіях.

Дослідження роботи серцево-судинної системи проводиться за допомогою добового моніторингу артеріального тиску, холтер ЕКГ та тредміл тесту. Кабінет офтальмолога обладнаний сучасним комплексом для діагностики захворювань ока, в тому числі для скринінгу та діагностики глаукоми. Є спеціальний кабінет для огляду жінок, в тому числі вагітних, мамографія.

Для своєчасного виявлення онкологічних захворювань шлунка, товстого кишківника та виявлення інших патологій шлунково-кишкового тракту заклад оснащений відеоколоноскопом та відеогастроскопом.

Рентгенологічне обстеження проводиться на сучасному цифровому апараті, що дає можливість отримати знімок високої якості при мінімальному опроміненні пацієнта.

Вражає, що заклад має власну сучасну операційну, де можуть проводитись «операції одного дня», що передбачає проведення нескладних хірургічних операцій в умовах закладу без перебування хворого в стаціонарі. Комфортні післяопераційні палати, як і заклад вцілому, пристосовані для маломобільних пацієнтів, адже тут є ліфт, пандуси. В кожній палаті є можливість подачі кисню та спеціальне обладнання – монітори для контролю серцевого ритму, артеріального тиску, сатурації у пацієнта.

Новий медзаклад надаватиме широкий спектр послуг як дорослим, так і маленьким пацієнтам. Сподіваємось, медичний центр допоможе жителям громади отримати якісні послуги на місці.

Більше інформації можна дізнатись за вказаними нижче контактами.

Більше фото на сторінці Олевської міської ради  у мережі Фейсбук.

КОНТАКТИ

Телефон +8 044 299 31 31

Посилання на сайт медичного центру «Радовель» https://radowell-medcenter.com/

Офіційна сторінка медичного центру «Радовель» у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/radowell.medcenter

Кабінет офтальмолога

Рентген та мамограф

Операційна

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту