Нове подвір’я Юрівської школи

Бути господарями та спільно працювати над покращенням благоустрою навчальних закладів, матеріально-технічної бази та  умов навчання у сільських школах громади – до цього постійно закликає міський голова Сергій Лисицький. У цьому його першими підтримала громада села Юрове, яка зробила новий благоустрій подвір’я школи.

Подвір’я навчального закладу завершили укладати бруківкою. Міський голова за власний кошт придбав 260 квадратних метрів бруківки (це 14 тисяч штук), 88 метрів поребриків та близько 100 тон відсіву для благоустрою території.

За словами старости села Ігоря Талаха, міський голова лише попросив його організувати громаду аби разом покласти бруківку, щоб кожен «відчув частинку своєї праці». Отож, батьківський та вчительський колективи разом із старостою села, який укладав бруківку, організувалися та разом зробили гарну справу. Також у цьому році на території школи було зрізано близько 38 ялин, з них заготовили матеріал, з якого планують облаштувати коридори школи.

Директорка школи Галина Талах дякувала за підтримку та увагу з боку міської влади, адже відтепер є прекрасна територія для проведення урочистостей та свят.

Роботи над благоустроєм подвір’я школи будуть продовжуватись, попереду ще певні земельні роботи та озеленення.

Читайте також «В Юрівській школі – нове опалення».

На фото: територія школи до облаштування бруківкою

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту