В Олевську відкрилась цілодобова аптека

25 жовтня в Олевську відбулось офіційне відкриття нової аптеки фармацевтичної мережі «Первоцвіт-фарм». Аптека розташована в приміщенні комунального некомерційного підприємства «Олевський ЦПМД» за адресою: Свято-Миколаївська, 46.

Червону стрічку, за традицією власників, перерізали міський голова Сергій Лисицький, директор мережі Валерій Мартинюк та генеральний директор КНП «Олевський ЦПМД» Наталія Мельчинська.

Створення нової цілодобової аптеки – це, в першу чергу, цілодобове забезпечення лікарськими засобами жителів громади, нові робочі місця та податки до міського бюджету. З нагоди відкриття Центру первинної медичної допомоги подарували тонометри та глюкометри.

Зазначимо, що раніше в даному приміщенні ЦПМД знаходився актовий зал медзакладу, який за призначенням використовувався дуже рідко. Отож, було оголошено конкурс на оренду майна, в якому переміг «Первоцвіт-фарм» із найвищою ціновою пропозицією – 20 тис грн у місяць. Кошти, які будуть сплачуватись за оренду, керівництво Центру ПМД зможе витратити на ремонт кабінетів, покращення матеріально-технічної бази медичного закладу, тощо. Окрім цього власники «Первоцвіт-фарм» зробили благоустрій території біля аптеки, якісний ремонт приміщення. Жодних коштів із державного бюджету на це витрачено не було, натомість, міський голова Сергій Лисицький оплатив роботу будівельної бригади та за власний кошт придбав будівельні матеріали.

Нова аптека працюватиме з 08.00 год до 21.00 год до 31 жовтня, з 1 листопада цілодобово, без перерви та вихідних. В Олевську – це вже третій  аптечний пункт цієї мережі: один працює цілодобово у приміщенні КНП «Олевська центральна лікарня», інший – за графіком у центрі міста.

Нещодавно рішенням сесії міської ради через збитковість було ліквідовано комунальне підприємство «Олевська центральна аптека №32». Фармацевтів цієї аптеки працевлаштовано у «Первоцвіт-фарм».

Додатково. На сьогодні, мережа «Первоцвіт-фарм» налічує 86 аптек та аптечних пунктів в Житомирській області.

Мережа пропонує широкий асортимент лікарських засобів, професійну консультацію, доступні ціни, ліки під замовлення.  При цьому весь товар сертифікований, підлягає вхідному контролю на якість та строки придатності. Мережа є учасником всіх урядових проєктів: «Доступні ліки», «Пільгові рецепти», «Лікарняна каса», «Чорнобильські рецепти».

 

 

Фото до ремонту

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту