28 жовтня – День визволення України від німецько-фашистських загарбників

Сьогодні, 28 жовтня, в Україні відзначають День визволення України від фашистських загарбників. Саме цей день вважають датою остаточного вигнання окупаційних фашистських військ за межі території України.

В цей день ми вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, котрі дожили до наших днів і хвилиною мовчання згадуємо тих, чиє життя забрала війна.

Славимо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

На знак вшанування пам’ятної дати відбулося покладання квітів до Обеліска Слави, пам’ятного знаку на честь 70-річчя проголошення Олевської Республіки, братської могили жертв фашизму та пам’ятника воїнам-зенітникам. Участь у заходах взяли керівники, працівники установ і відділів міської ради на чолі з міським головою Сергієм Лисицьким та  голова ради Олевської районної організації ветеранів та праці Валентина Корнійчук.

 «Ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших ветеранів, які у ті буремні роки звільняли від окупантів рідну землю та багато європейських країн, а згодом, у надзвичайно важких умовах, відбудовували зруйновані міста та села, відроджували економіку, плекали наше мирне майбутнє», – зазначив міський голова.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту