Які обмеження передбачає «червона» зона?

Олевське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до рішення Державної комісії  ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 годин 00 хвилин 30 жовтня 2021р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області.
Які обмеження передбачає «червона» зона?
Буде заборонено:

– робота закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос;
– робота торгівельно-розважальних центрів та інших розважальних закладів,
– кінотеатрів, театрів тощо;
– робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл;
– робота непродовольчих ринків і магазинів,
– робота спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
– проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
– робота закладів культури.
Водночас, ці обмеження не будуть розповсюджуватися на заклади, де усі без винятку співробітники, відвідувачі закладів або учасники заходів матимуть повну вакцинацію від коронавірусу, підтверджену «зеленим» COVID-сертифікатом або негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу, які проведені не більш як за 72 години до здійснення заходу (відвідування закладу, ринку).
Беручи до уваги вище переховане, вчергове наголошуємо всім на неухильному дотриманні базових протиепідемічних вимог ( використання засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції у громадських місцях) задля мінімізації ризиків інфікування та необхідності вакцинації, як найбільш ефективного заходу протидії хворобі та можливих ускладнень, які провокує вірус COVID-19.

Начальник Олевського управління Головного управління Держпродслужби в Житомирській області

Л.А.Козловець

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту