Олевська міська рада долучилась до глобального екологічного проєкту “Greening of the Planet”

30 жовтня у рамках глобального екологічного проєкту “Greening of the Planet” проводилась акція «Висадження дерев одним мільйоном людей за 1 добу».

Долучилися до цієї еко-ініціативи працівники Олевської міської ради разом  із керівництвом громади: секретарем міської ради Сергієм Мельником, заступником міського голови Василем Ковальчуком, а також працівниками установ та організацій міської ради.

Лісокультурна кампанія відбувалось під керівництвом начальника ДП «Олевське лісове господарство» Володимира Мазарчука та лісівників підприємства.

Упродовж години на території Юрівського лісництва всі дружно висадили 4700 саджанців сосни та дуба.

Того ж дня до масштабної висадки дерев у межах глобальної ініціативи Greening of the Planet долучились 1024 жителя Олевської громади.

Висаджували нові дерева також у Олевському, Кам’янському, Покровському, Юрівському, Сновидовицькому, Журжевицькому, Руднянському лісництвах. Допомагали лісівникам учні та вчителі шкіл громади, шкільне лісництво Олевської ЗОШ №3 та небайдужі громадяни.

Завдяки цій ініціативі впродовж доби на Олевщині побільшало дерев на 93 838.

Всі учасники акції підійшли до свого завдання з цікавістю та великою відповідальністю. 

Працівники ДП «Олевське лісове господарство» дякують усім хто долучився до акції та закликають берегти природу рідного краю, не смітити в лісі та дотримуватись правил пожежної безпеки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту