Проведено поточний ремонт доріг у селах громади

З метою покращення доріг у селах громади, а заодно умов для безпечного та комфортного дорожнього руху, зроблено поточний ремонт доріг у напрямках Калинівка-Бацеве, Зольня-Сердюки, Калинівка-Ліски та Ковалівка-Сердюки.

Дороги у вказаних напрямках прогрейдеровано та проведено підсипання окремих ділянок відсівом (всього використано 300 тон суміші). На підсипання доріг у селах виділено кошти з міського бюджету, за межами сіл здійснено за кошти міського голови.

Щоб кожна ділянка дороги була зроблена якісно, у суботу міський голова Сергій Лисицький разом із депутатом округу від фракції «Слуга народу» Леонідом Хомутовським перевірили процес виконання робіт та контролювали доставку відсіву спецтранспортом.

Як підсумок, транспортне сполучення стало кращим. Важливо, що шкільний автобус швидше і безпечніше здійснюватиме перевезення дітей.

Депутат округу Леонід Хомутовський за власний кошт зробив поточний ремонт об’їзної дороги через хутір Ліски, якою також користуються жителі громади.

На жаль, стан більшості доріг у нашій громаді, особливо, у сільській місцевості бажає бути кращим, тому з цього приводу надходить багато звернень. Дорожнє господарство громади переживає певні труднощі зумовлені недостатнім фінансуванням дорожньо-ремонтних робіт порівняно з потребами та відсутністю спеціальної техніки. Щоправда, і за таких непростих умов міській раді поступово вдається покращити стан доріг.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту