На засіданні виконавчого комітету розглянуто 30 питань

29 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, на якому було розглянуто 30 питань.

Члени виконкому розглянули питання про виділення матеріальної допомоги 23 жителям громади, які звернулись до міської ради із заявами у жовтні місяці. Загалом з міського бюджету їм буде виділено кошти на загальну суму 37 тисяч гривень.

Троє жінок із сіл Майдан-Копищенський, Майдан та Кишин, які народили та виховали 5 дітей до 8-річного віку представлено до звання «Мати-героїня».

Також розглянуто ряд питань, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей, серед яких: надання статусу дітей-сиріт, про влаштування на виховання і спільне проживання двох малолітніх дітей до дитячого будинку сімейного типу родини Ісупових, надання дозволу на вчинення правочину від імені малолітньої/неповнолітньої дитини, затверджено висновок органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

Членами виконкому надано дозвіл на зрізання аварійних насаджень, сухостійних та фаутних дерев; на збір вихідних даних для приєднання до централізованої мережі водопостачання та  водовідведення; встановлення тимчасових споруд; переведення житлових приміщень в нежитлові; актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку; присвоєння та  зміну адрес об’єктам нерухомого майна; затверджено розпорядження міського голови; передано у приватну власність житловий будинок у селі Замисловичі; взято до відома інформацію про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року  тощо.

Отримати копію рішення виконавчого комітету можна через 10 робочих днів з моменту його прийняття.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту