Про тимчасове призупинення роботи дитячих садочків та інші питання комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 3 листопада, відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської територіальної громади, яке провів міський голова Сергій Лисицький.

На порядку денному було розглянуто 2 питання:

  • про переведення учнів 1-11 класів на дистанційну форму навчання з метою запобігання поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19;
  • про тимчасове призупинення роботи дошкільних навчальних закладів.

Генеральний директор КНП «Олевський ЦПМД» Наталія Мельчинська розповіла про ситуацію в громаді із захворюваністю на Covid-19. Так, за її словами захворюваність на коронавірусну інфекцію з кожним тижнем стрімко зростає, також частіше стали хворіти діти.

Станом на 3 листопада на амбулаторному лікуванні знаходиться 263 особи хворих на коронавірусну інфекцію, із них 34 – це діти (9 дітей дошкільного, 25 – шкільного віку).

Стосовно вакцинації, наразі І дозою щеплено 7609 жителів громади, ІІ – 4973, що становить 22% від всього населення.

Враховуючи всі зауваження та пропозиції членів комісії, було прийнято рішення тимчасово припинити навчальний процес та перевести учнів 1-11 класі на дистанційну форму навчання з 8 по 12 листопада з метою запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19.

У дошкільних закладах було вирішено тимчасово призупинити навчально-виховний процес з 4 по 12 листопада.

Також надано доручення 17 ДПРЧ 3ДПРЗ ГУ ДСНС України в Житомирській області здійснити санітарну обробку дезінфікуючими засобами всі навчальні заклади громади.

Протокол №29 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської територіальної громади

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту