На засіданні бюджетної комісії розглянули 25 проєктів рішень

Сьогодні, 9 листопада, відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій, на якому було розглянуто 25 питань.

На засіданні комісії були присутні секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч, депутати, члени комісії Катерина Світельська, Алла Гаврилюк та Назар Ковальчук.

Присутні розглянули інформацію  про виконання бюджету Олевської міської  територіальної громади за 9 місяців  2021 року. До загального фонду  міського бюджету надійшло власних доходів 103362,5 тис.грн., що становить 100,8 відсотка до затвердженого (з урахуванням змін) плану на 9 місяців 2021 року рік  або на  820,2 тис.грн. більше.

2 110 459,00 гривень з міського бюджету вирішено спрямувати на наступні заходи: Олевській лікарні на придбання засобів індивідуального захисту, відшкодування витрат для обстеження призовників, придбання дров;  Олевській публічній бібліотеці для підключення до мережі Інтернет 3-х філій сіл Зубковичі, Кам’янка, Жубровичі; відділу освіти, молоді та спорту на підвіз дітей до школи та оплату енергоносіїв; на пільгове перевезення ТзОВ «РІМ-БОГДАН»; на капітальний ремонт котельні із заміною котельного устаткування в Новоозерянкому НВК; співфінансування на придбання ноутбуків закладам загальної середньої освіти Олевської територіальної громади; виплати компенсації за надання соціальних послуг та коригування ПКД по об’єкту “Реконструкція адмінбудівлі під облаштування ДНЗ по вул. Партизанська, 50 в с.Копище», інше.

Розглянуто питання про виплату одноразової матеріальної допомоги двом громадянам по 10 тис грн за укладений контракт із ЗСУ, двом громадянам по 10 тис грн на відновлення житла після пожежі, 20 тис. грн на лікування дитини, 5 тис. грн на лікування.

Відповідно до рішення сесії обласної ради від 04.11.2021 року, за клопотанням депутатів облради виділені кошти на придбання обладнання та капітальний ремонт приміщень комунального підприємства “Туристично-інформаційний центр” Олевської міської ради, капітальний ремонт покрівлі нежитлового приміщення по вул. Богдана Хмельницького, 4 в м.Олевськ (у минулому приміщення друкарні), капітальний ремонт покрівлі будівлі клініко-діагностичної лабораторії КНП “Олевська центральна лікарня”, придбання комплекту меблів в їдальню Варварівської ЗОШ I-III ступенів.

Ці та інші проєкти рішень сесії будуть винесені на розгляд депутатів міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту