Відбулась комісія з соціально-гуманітарних питань

З метою підготовки до пленарного засідання позачергової 14 сесії міської ради 8 скликання, 9 листопада  відбулось засідання постійної комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Ковальчук та Юрій Данюк, а також депутати, члени комісії Наталія Яценко, Світлана Рудой та Марина Шибецька.

На порядку денному засідання присутні опрацювали 10 питань, серед яких про затвердження трьох Положень,  а саме:  про сектор охорони здоров’я виконавчого апарату міської ради, про відділ освіти, молоді та спорту у новій редакції, а також Положення КУ «Центр соціальних служб» у новій редакції.

Члени комісії також розглянули питання про затвердження статутів КНП «Олевська ЦЛ» та КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» у нових редакціях.

Серед інших були розглянуті проєкти рішень: про внесення змін до Програми розвитку культури на 2021-2025 роки, про внесення зміни у назви посад та режим роботи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» у новій редакції, про затвердження «Програми підтримки відділу №4 (Олевськ) управління соціальної політики Коростенської РДА» на 2021-2025 роки.

Заслухавши доповідачів, розглянувши і обговоривши проєкти рішень, члени комісії рекомендували винести їх на розгляд сесії Олевської міської ради, яка відбудеться 11 листопада.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту