Народний депутат України Арсеній Пушкаренко відзначив освітян та працівників культури Олевської громади

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко нагородив 64 освітян та працівників культури громади подяками та цінними подарунками (годинниками). Захід відбувся у Міському Будинку культури з дотриманням карантинних вимог.

Міський голова Сергій Лисицький у своєму вітальному слові подякував працівникам освіти та культури за самовіддану працю і наголосив, що одне із ключових його завдань на посаді – це створення гідних та комфортних умов для кожного працівника. Також Сергій Іванович подякував народному депутату за постійну підтримку Олевщини та плідну співпрацю.

Арсеній Пушкаренко у своєму виступі наголосив на об’єктах «Великого будівництва», які вже реалізовані та про плани на 2022 рік, а саме на реконструкції центрального мосту, продовженні капітального ремонту доріг, підтримку освітніх закладів.

Він також зазначив, що шкільний автобус, який Олевщина отримала місяць тому для підвозу дітей та викладачів Лопатицької ЗОШ, отримали тільки ті громади, які активно розвиваються, в яких будуються дороги (серед 66 територіальних громад області вручили всього 12 автобусів). Завдяки ініціативі та підтримці Арсенія Пушкаренка новенький шкільний автобус вже працює на користь нашій громаді.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту