В Олевську відзначили День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Ця дата – вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Україна пережила два Майдани – у 2004 та у 2013-2014 роках: Помаранчева революція – обійшлася без жертв, під час Революції Гідності ми втратили Небесну сотню. На жаль, цим не закінчилося. Нині нам доводиться боротися за кожен кілометр української землі. Найкращі сини та доньки досі гинуть за Україну.
З нагоди Дня Гідності та Свободи в Олевську відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам АТО. В заході взяли участь міський голова Сергій Лисицький, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц, керівники та працівники установ і відділів міської ради.
Вшановуючи у думках та молитві всіх, хто віддав життя за незалежність України, відбулося покладання квітів до пам’ятного знака. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв Майдану та воїнів-захисників.
Пам’ятаймо подвиги українців.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту