В міській раді привітали військовослужбовців та волонтерів

День Збройних Сил України та День волонтера – свята, що об’єднують патріотів.

Сьогодні, у 30-ту річницю Збройних Сил України, на урочистому заході, що відбувся у залі засідань міської ради, своє визнання та сердечні слова подяки отримали мешканці громади-військовослужбовці, ветерани АТО/ООС, а також волонтери.

З вітальним словом звернувся міський голова Сергій Лисицький. Він подякував присутнім учасникам АТО/ООС  за службу й захист України, а волонтерам – за значну підтримку військовослужбовців.

Подяки міської ради з нагоди свята отримали: Алла Горпиніч, Ніна Горпиніч, Сергій Гарбар, Володимир Ничипорчук, Руслан Павленко, Володимир Осипчук та Володимир Блощинський.

Привітав всіх присутніх також голова громадської організації «Спілка воїнів-учасників антитерористичної операції Олевської міської ради” Володимир Ушко і вручив дві грамоти.

Також під час заходу були вручені відзнаки від народного депутата України Володимира Арешонкова та голови Житомирської обласної адміністрації Віталія Бунечка.

З нагоди Дня волонтера також подяками міської ради та матеріальними винагородами були відзначені волонтери, які в період з 2014 по 2017 роки брали участь у волонтерському русі та надавали благодійну гуманітарну допомогу військовослужбовцям: Ольга Бровко, Ніна Мороз, Алла Гаврилюк, Наталія Яценко та Лідія Сібірьова.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту