Вчителі громади отримали 60 ноутбуків

Директорам 10 загальноосвітніх закладів нашої громади передали 60 ноутбуків для вчителів. Їх розділили між Олевською ЗОШ №2, Жубровицькою, Кишинською, Зубковицькою, Майданською, Покровською, Тепеницькою, Хочинською, Сущанською школами та Олевською гімназією.

Ноутбуки вручали народний депутат Арсеній Пушкаренко та голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. Захід відбувся 8 грудня в Олевській гімназії. Комп’ютерну техніку педагоги отримали в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства цифрової трансформації і Міністерства освіти та науки. На придбання ноутбуків, на умовах  співфінансування, з міського бюджету були виділені кошти в сумі 431 тис. грн (30% від загальної суми). До кінця року педагоги отримають ще 22 ноутбуки. Без сумніву це дозволить покращити та полегшити освітній процес, особливо під час дистанційного навчання.

Міський голова Сергій Лисицький подякував народному депутату та керівнику області за підтримку закладів освіти громади. Також він додав, що протягом року відчувалась державна допомога у всіх напрямках та вдалось реалізувати багато проєктів, в тому числі добудувати гімназію в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Зазначимо, що у вересні школи громади отримали 88 комп’ютерів для класів інформатики.

Читайте також «До кінця року 15 сіл громади вже матимуть швидкісний інтернет».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту