Сергій Лисицький привітав працівників суду з професійним святом

Щорічно 15 грудня судова система України відзначає День працівників суду. З нагоди професійного свята працівників Олевського районного суду Житомирської області вітали міський голова Сергій Лисицький та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

«Ваша нелегка щоденна праця – це гарантія суспільної злагоди і стабільності у державі. Переконаний, що ваш високий професіоналізм, мудрість та відповідальність за долю кожної людини, завжди будуть вашим життєвим кредом»,- зазначив Сергій Лисиьцкий

За сумлінне виконання службових обов’язав та з нагоди професійного свята кращим працівникам міський голова вручив подяки Олевської міської ради а саме: головному спеціалісту Сергію Шибецькому, судовому розпоряднику Ярославу Швецю, секретарям суду: Людмилі Остапчук, Тетяні Кострицькій, Оксані Ковальчук та Марії Кондратовець.

Суддя Олевського суду Любомир Винар також привітав працівників апарату суду зі святом, побажав професійних успіхів і нових досягнень, а також висловив подяку за сумлінну працю та вручив відзнаки працівникам.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту