Напередодні Дня Святого Миколая в Олевську відбулись спортивні змагання

18 грудня відбулись спортивні заходи присвячені Дню Святого Миколая.

В Олевській ДЮСШ відбулись змагання з волейболу та футзалу. У змаганнях взяли участь команди з м. Олевськ, с. Лопатичі, с. Кишин, с. Копище, с. Тепениця, с. Жубровичі. Загалом всіх учасників було 117.

У змаганнях з волейболу змагалося 6 команд. І місце посіла команда Олевської ДЮСШ, ІІ – Лопатицька ЗОШ, ІІІ – с. Копище (філія Олевської ДЮСШ).

У змаганнях з футзалу за першість змагалися 9 команд у двох вікових категоріях. Серед учасників молодшої вікової групи І місце зайняла Олевська гімназія, ІІ – Олевська ДЮСШ, ІІІ – Тепеницька ЗОШ. Серед старшої вікової групи І місце посіла Жубровицька ЗОШ, ІІ – Олевська гімназія, ІІІ – Тепеницька ЗОШ.

У Міському будинку культури у холі проходила Першість Олевської ДЮСШ з вільної боротьби серед дітей 2010-2012 р.н. та 2008-2009 р. н. Загалом у змаганнях взяли участь 60 юних спортсменів, із яких 13 стали чемпіонами.

У Першому відкритому турнірі зі змішаних бойових мистецтв ММА серед дітей, юнаків, кадетів, юніорів та дорослих за версією UF ММА, серед 150-ти учасників Дмитро Редько зайняв І місце.

На Відкритому чемпіонаті міста Житомира з таеквондо, де змагалось 220 учасників команда з Олевська брала участь у складі 12 учасників та двох суддів. Олевські таеквондисти зайняли чотири перших місця, п’ять других та три третіх місця.

У турнірі з шашок взяли участь 10 учасників. І місце здобув Віталій Ничипорчук, ІІ місце – Максим Новак, ІІІ місце – Микола Корчевський.

По завершенню всіх змагань учасників та переможців привітали міський голова Сергій Лисицький та заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Віра Ковальчук.

Сергій Лисицький вітаючи спортсменів побажав завжди бути здоровими, успішними, взірцями та переможцями не лише на спортивних майданчиках, а й по життю. Всім учасникам змагань були вручені солодкі новорічні подарунки та грамоти.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту