Подарунки до Дня Святого Миколая

В Україні День Святого Миколая є одним з улюблених свят дітвори. Це свято – своєрідний символ людської надії і віри у щасливе майбутнє, адже саме у цей день, на Миколая, здійснюються дитячі мрії.

Напередодні найулюбленішого свята міський голова Сергій Лисицький разом зі Святим Миколаєм (роль якого виконував директор Олевського ЦДЮТ Артем Курбеко) завітали в Інклюзивно-ресурсний центр та міський Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Дітям дарували  солодкі подарунки, вітали зі святом, побажали посмішок, бути здоровими, ввічливими та слухняними.

Святий Миколай вручив діткам подарунки, про які діти разом з батьками писали в листах Миколаю напередодні. У пакунку був саме той подарунок, який мріяли отримати діти, що зробило їх вдвічі щасливішими.

Також в міську раду з нагоди свята завітали діти із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Крім подарунків, про які просили діти в листах, також всі отримали солодощі.

«День Святого Миколая – це початок новорічно-різдвяних свят і саме його всі діти чекають з нетерпінням. Кожен малюк сподівається на маленьке диво. І допоки ми зможемо втілювати ці бажання у життя, ми будемо допомагати Святому Миколаю виконувати його обов’язки, адже радісні дитячі усмішки – це найбільша нагорода за добрі справи»,- зазначив міський голова.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту