До діток Олевщини завітав Святий Миколай зі смачними подарунками

19-го грудня у світі відзначають День Святого Миколая, на який так чекають діти по всій Україні. До малечі сіл Юрове, Перга та Хочине Олевської територіальної громади також завітав Чарівник із подарунками. Зі святами вихованців дитячих садочків та учнів початкових класів привітала Пержанська рудна компанія.

Староста села Юрове Олевської ТГ Ігор Талах ділиться: «Ми дуже дякуємо тим підприємцям, які постійно нас підтримують. Співпраця із Пержанською рудною компанією – це зразок того, як порозуміння з місцевим бізнесом допомагає покращувати життя в територіальній громаді, організовувати великі і маленькі ініціативи для мешканців Олевщини. Ось такі солодкі подарунки для найменших жителів дарують приємні спогади, адже одні з найяскравіших згадок про дитинство – це радість новорічних свят та солодощі».

Це вже не перша ініціатива у рамках співпраці Пержанської рудної компанії з Олевською ТГ. Протягом трьох років компанія реалізувала низку важливих ініціатив у рамках соціальних угод для економічного та культурного розвитку Олевської територіальної громади. Так, за кошти Пержанської рудної компанії був організований комп’ютерний клас та закуплене навчальне оснащення для школи в селі Перга, встановлено опалювальну систему у школі села Юрове, оновлено фельдшерсько-акушерський пункт, відремонтовано міст у селі Рудня Перганська, проведено повне освітлення села Перга та встановлено майданчик на території місцевого дитячого садочку, надано фінансову допомогу Олевському професійному ліцею та Олевському краєзнавчому музею. Також Пержанська рудна компанія регулярно перераховує кошти для запобігання поширення коронавірусу в межах регіону.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту