Міський голова привітав колектив Олевського центру зайнятості з професійним святом

21 грудня  виповнилося 31-а  річниця з дня утворення в Україні Державної служби зайнятості – органу, який оперативно реагує на всі процеси, що відбуваються на ринку праці, забезпечує соціальний захист громадян від безробіття, проводить профорієнтаційну роботу, організовує підготовку та перепідготовку фахівців.

З цієї нагоди до Олевського центру зайнятості завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький. Міський голова привітав колектив установи та побажав працівникам успішної роботи, щасливих новорічних свят. Також він нагородив грамотою Олевської міської ради  керівника Центру Петра Бубенка.

У свою чергу, Петро Миколайович передав начальнику відділу взаємодії з роботодавцями Наталії Головенко грамоту та годинник від народного депутата Арсенія Пушкаренка, а заступниці начальника відділу надання соціальних послуг Галині Новак – грамоту Житомирської обласної ради.

Бажаємо усім працівникам Центру подальших успіхів у роботі. Нехай накопичений досвід, багатий трудовий, інтелектуальний потенціал будуть максимально затребуваними та гідно оціненими. Нехай у ваших домівках буде завжди тепло та затишно. Миру вам, благополуччя і добра!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту