Захворювання на COVID-19 в Олевській громаді йде на спад – комісія ТЕБ і НС

24 грудня під головуванням заступника міського голови Василя Ковальчука відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської територіальної громади. На розгляд комісії було винесено 9 питань.

З 23 грудня на території Житомирської області діє «жовта» карантинна зона. Рішення про перехід із «червоної» в «жовту» зону прийняла і комісія ТЕБ і НС Олевської територіальної громади.

Сімейний лікар Олевського ЦПМД Марина Власенко повідомила про стан захворюваності на коронавірусну хворобу та вакцинацію жителів громади.  Так, станом на 23 грудня однією дозою вакциновано 11 273 людей (32,2%), двома дозами – 9007 (25,8%).

У листопаді було проведено 964 ПЛР-тестувань на COVID-19, з яких 471 виявились позитивними, станом на 23 грудня проведено 553 ПЛР-тестувань, з яких 183 виявились позитивними. Як бачимо, спостерігається спад захворюваності.

Також на комісії затвердили перелік потенційно-небезпечних об’єктів на території Олевської міської територіальної громади; план дій щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році; заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах на території громади; заходи щодо попередження надзвичайних подій та проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей; про готовність до реагування при ускладненні погодних умов осінньо-зимового періоду; затвердження Плану роботи комісії з питань ТЕБ та НС Олевської МТГ на 2022 рік.

Члени комісії надали дозвіл на проведення заходу «Різдвяна зустріч» (біля головної ялинки) 25 грудня та проведення циркової вистави в Будинку культури 27 грудня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту