На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули 27 питань

21 січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням міського голови Сергія Лисицького. На порядку денному було розглянуто 27 питань.
З метою належного відзначення державних, міських, релігійних свят та пам’ятних дат, які планується провести на території Олевської міської територіальної громади протягом 2022 року виконавчим комітетом було вирішено затвердити перелік святкових заходів та пам’ятних дат. Загалом до переліку увійшло 42 свята та пам’ятних дат.
Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. 20 громадян отримають матеріальну допомогу на загальну суму 35 500 грн.
В ході засідання надано дозвіл на переведення нежитлової будівлі в житлову. А саме будівлю сільського клубу загальною площею 63,3 кв.м в с. Артинськ.
Також члени виконавчого комітету прийняли рішення про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж».
Згідно рішення встановлюються тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для установ та організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету з:
– виробництво теплової енергії 2611,79 грн/Гкал.;
– транспортування теплової енергії 471,04 грн/Гкал.;
– постачання теплової енергії 25,35 грн/Гкал.
Рішенням виконавчого комітету також надано дозвіл на збір вихідних даних ТОВ «АТБ-МАРКЕТ», а саме: підключення до централізованої мережі водопостачання об’єкту: «Нове будівництво магазину продовольчих та не продовольчих товарів по вул. Свято-Воздвиженська, в м.Олевськ».
Також були розглянуті питання: затвердження розпоряджень міського голови, про видачу ордера на житлове приміщення, про взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, про надання дозволу на зрізання аварійних дерев та ін.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту