До відома постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи 1 категорії та батьків дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи

Згідно Порядку надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 року №854 забезпечення постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи  віднесених до 1 категорії та дітей- інвалідів, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи послугами на санаторно-курортне лікування проводиться в межах бюджетних призначень та у порядку черговості.

В цьому році, як і попередні роки  громадяни мають право вільного вибору санаторію відповідного до профілю основного захворювання або захворювання, яка є причиною інвалідності (відповідно довідки 070/0).

Також, за попередньою  інформацією, наданою  деякими санаторно-курортними закладами, доводимо до вашого відома, що вартість наданих санаторно- курортних послуг   у певні періоди оздоровчої кампанії 2022 року буде перевищувати встановлений  розмір грошової допомоги та потребуватиме проведення доплати за рахунок власних коштів. 

З метою своєчасного забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,  просимо постраждалих терміново визначитись із санаторієм та датою оздоровлення в період 2022 року і звернутись до спеціалістів відділів управління соціальної політики за місцем проживання або до управління соціальної політики Коростенської райдержадміністрації за адресою: м. Коростень, вул. І. Франка  каб.12( III поверх), телефон для довідок (04142) 4 23 65.

У разі відмови громадянами від санаторно-курортного оздоровлення з будь яких причин, необхідно також обов’язково звернутись до спеціаліста і написати заяву про відмову.

                                                      

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту