Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Олевської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Олевської міської територіальної громади та пропозиції її розподілу»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Олевська міська рада оприлюднює проєкт регуляторного акта:

«Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Олевської міської територіальної громади та пропозиції її розподілу».

Проєкт  регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу розроблено відділом економічного розвитку, транспорту, інвестицій та комунальної власності Олевської міської ради, розміщено на офіційному сайті міської ради http://olevsk-gromada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до даного проєкту регуляторного акта приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня їх оприлюднення за адресою: 11001, вул. Свято-Миколаївська, 4, м. Олевськ, Житомирської області (загальний відділ ) або в електронному вигляді на e-mail: olevsk_miskrada@ukr.net.

Проєкт рішення, акт регуляторного впливу

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту