Лист підтримки та пропозиції допомоги від польського міста-побратима Тошек!

«В умовах збройного нападу російської федерації на Незалежну Україну влада та громада місцевого самоврядування гміни Тошек приєднуються до Вас у ці важкі часи, виражаючи повну солідарність. Ми віримо, що Ви витримаєте. Ми віримо, що ваші багаторічні зусилля та безкомпромісність у розбудові демократичної держави переможуть. Ви не самотні. Ми з Вами своїми думками і серцем!Солідарні з Україною», – йдеться у листі.

Ми щиро дякуємо нашим друзям із гміни Тошек за слова підтримки та пропозиції допомоги, в такий нелегкий час для нас це важливо і ми це цінуємо.

Керівництво гміни Тошек пропонує допомогу жителям громади, які прямують до Польщі або знаходяться на кордоні з нею. Міська рада не організовує і не буде організовувати жодні перевезення громадським транспортом до Польщі. Ця інформація для тих, хто їде власним транспортом. З даного питання можна звертатись на телефон гарячої лінії міської ради 098 836 44 78 ( працює з 9:00 до 16:00 год), де можна отримати всі необхідні контакти польської сторони.    

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту