Міський голова та вся громада висловлюють співчуття родині загиблого Захисника України Богдана Васильчука

 

Вічна Слава і пам’ять! Царство Небесне нашому Герою, воїну 95-ї бригади, олевчанину Васильчуку Богдану, який загинув, захищаючи рідну Україну!  Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час  родині та рідним Богдана. Дякуємо за патріота, за сина. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи…  

Коментарі

  • З Великим сумом співчуваємо родині та близьким нашого Богдана, нашого Героя. Наш спільний прадід Іван Васильчук воював з фашистами у Другій Світовій війні та втратив руку. Хто б міг допустити, що його правнук героїчно загине від підступного ворога росіянина. Ці потвори путінські просто незрозуміло за що позбавили життя молодого нашого брата. Будуть горіти в пеклі і вже скоро, а військова справа Богдана буде завершена до Перемоги. Ми повинні перемогти після смерті наших дітей…. Хай Ангели несуть тебе у небо як героя, а кроваві материнські сльози втоплять Путінську потворну. Героям Слава!!!! Родина Никитюк.

  • З Великим сумом співчуваємо родині та близьким нашого Богдана, нашого Героя. Наш спільний прадід Іван Васильчук воював з фашистами у Другій Світовій війні та втратив руку. Хто б міг допустити, що його правнук героїчно загине від підступного ворога росіянина. Ці потвори путінські просто незрозуміло за що позбавили життя молодого нашого брата. Будуть горіти в пеклі і вже скоро, а військова справа Богдана буде завершена до Перемоги. Ми повинні перемогти після смерті наших дітей…. Хай Ангели несуть тебе у небо як героя, а кроваві материнські сльози втоплять Путінську потвору. Героям Слава!!!! Родина Никитюк.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту