Спалювання сухої трави у воєнний час прирівнюється до диверсій

За інформацією Головного управління ДСНС України у Житомирській області минулої доби вогнеборці ліквідували 23 пожежі сухостою на загальній площі 41 га.

Зараз наша країна переживає важкі часи, часи які без жодного жалю забирають у нас найцінніші речі, можливість насолоджуватися мирним небом, будувати майбутнє та просто жити, руйнується інфраструктура, житлові будинки, а найстрашніше гинуть люди.

Велике прохання до жителів громади НЕ ПАЛИТИ поля, сухе листя, траву та не опрацьовані ділянки землі, адже спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості військовим та подання світлових сигналів збройними силам Російської Федерації.

Закликаємо вас не випалювати сухостій!! Постійні виїзди рятувальників на ліквідації пожеж сухостою – це зайві витрати ресурсів.

Нагадуємо що за самовільне спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків відповідно до чинного законодавства передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність!

Разом подолаємо ворога!

Слава Україні!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту