Комісія заборонила продаж пива та змінила комендантський час

Зранку, 28 березня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської територіальної громади під головуванням міського голови Сергія Лисицького.

Перед початком засідання, присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих внаслідок війни росії проти України.

Рішенням комісії у громаді змінено комендантський час з 21:00 до 5:00 ранку.

Відсьогодні торговим точкам ЗАБОРОНЕНО продавати пиво та слабоалкогольні напої. Поліцією зафіксовано випадки адміністративних порушень, зокрема розпивання пива в громадських місцях.

Головний лікар Олевської ЦЛ Олег Казюк зазначив, що з 28 березня змінюється графік роботи лікарні, деяких спеціалістів переводять на неповний робочий день (сам графік буде оприлюднено згодом). Також в лікарні 6 пацієнтів з ковідом, 2 з них – на кисневій підтримці. Реанімація заповнена пацієнтами госпіталізованих із інсультами та інфарктами. Генеральний директор ЦПМД Наталія Мельчинська зазначила, що все більше людей звертаються до сімейних лікарів з гіпертонічними кризами, тривожними станами, скаргами на болі в серці, інше. Заодно додала, що із 3 тисяч жителів громади, з якими було автоматично розірвано декларації через звільнення двох лікарів, вже 800 переуклали угоди з іншими сімейними лікарями ЦПМД. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту