В Олевській ТГ поки не планують відкривати дитячі садочки

8 квітня відбулась робоча нарада із завідуючими дошкільними закладами громади.

Міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк подякували керівникам і колективам ДНЗ за допомогу військовим та внутрішньо переміщеним особам.

Заступник міського голови Юрій Данюк зазначив, що, враховуючи ситуацію, дитячі садочки поки що відкривати не планують. 

Міський голова наголосив, що діти з внутрішньо переміщених осіб мають отримувати психологічний  супровід.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко вчергове зазначив, що у підвальних приміщеннях має бути порядок та цілодобове чергування.

Визначились як бути із залишками продуктів харчування у ДНЗ.

Присутні обговорили питання «Методичні рекомендації щодо здійснення освітньої діяльності з питань дошкільної освіти на період дії правового режиму воєнного стану». У ході обговорення ключовими питаннями були: організація психологічної підтримки, методичної підтримки педагогічних працівників; підтримка дітей та батьків у складних ситуаціях; організація освітнього процесу у онлайн-форматі, задля забезпечення зворотнього зв’язку з вихованцями ЗДО; налагодження педагогічного партнерства ЗДО з батьками вихованців; здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами. Також наголошено було щодо роботи та налагодженні комунікації з метою покращення адаптації громадян із числа внутрішньо переміщених осіб із зон активних бойових дій, зокрема наданні підтримки інформаційної, методичної, консультативної тощо.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту