Олевчанам присвячується

У цій статті не буде цифр, дат, імен, не буде адресата. Все, що ви маєте знати про неї – вона щира, сповнена вдячності і присвячена вам, олевчани.

Знаєте, є люди-папір… Папір зручний матеріал. Дуже зручний. Легкий та практичний. На ньому без проблем можна написати чи намалювати, що завгодно, він не буде проти. Розфарбувати, м’яти ногами, порвати, склеїти і знову топтати. «Папір стерпить все». З мінусів…. папір всього «боїться»: згорає за секунди, розмокає за хвилини…

Є люди-залізо! Залізо важке, але надійне. Ні вогонь, ні вода, ні інша людина не знищить міць заліза. Навпаки, у вогні залізо сталиться. Лише вогонь робить із заліза плуг, цвях, меч! Знаєте, мабуть, недаремно цей елемент є у крові людини.

Олевчани, більшість з вас – не папір, у вас залізні нерви, воля та характер. Ви – частина українського «залізного купола»*, створеного з гарячих сердець та мужніх рук, патріотизму, віри та щирої любові до рідного краю. Багатьом з вас хочеться подякувати за добрі вчинки та слово, підтримку, небайдужість та турботу, яку ви проявляєте стільки днів.

Олевчани, наші Герої та Захисники, які віддали своє життя за Україну та продовжують захищати рідну землю, ми, наші діти та всі наступні покоління будуть пам’ятати ваші героїчні подвиги та вчинки. Без вас не було б України.

Олевчани з роти охорони, територіальної оборони, з вами спокійніше.

Олевчани-волонтери, без вас було б дуже складно.

Олевчани, які у місті та селах збирали допомогу, приносили і перераховували гроші, готували обіди, плели сітки, робили оборонні споруди, заклеювали мітки, патрулювали громаду. Ви – надійний тил.

Олевчани, які забезпечують безпеку та життєдіяльність громади кожен на своєму робочому місці. Ваша праця – важлива для громади.

Олевчани, які зробили для України та громади багато сміливих вчинків, чинили по совісті, не жалкували ні часу, ні грошей. Це гідний приклад людяності.

Ви всі, кожен по-своєму, зробили внесок у Перемогу, в яку ми свято віримо.

Все, що мають знати про Олевщину сьогодні, в нашій громаді багато сильних духом людей, які продовжують жити та працювати заради України.

* “Залізний купол” — мобільна всепогодна система протиповітряної оборони, розроблена ізраїльським підприємством

  • під олевчанами слід вважати всіх жителів громади
Важливо! Цей альбом у процесі створення, ми будемо доповнювати його фотографіями. Просимо вибачення, якщо чийогось фото не має. Якщо Ви проти, що фото з Вами опубліковано, напишіть нам у месенджер або зателефонуйте на номер (098) 836 44 78.
Свої світлини Ви можете надсилати на електронну адресу olevskrada.zmi@gmail.com і ми додамо їх у альбом.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту