Привітання міського голови з Днем міста!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста.

22 травня нашому Олевську виповнюється 1310 років. Вітаю всіх олевчан з цим святом. Тисячолітня історія нашого міста продовжується добрими справами його щирих та працьовитих людей. Разом з вами я радію його успіхам, переймаюся його проблемами і щиро вірю, що разом ми зробимо Олевськ, нашу громаду процвітаючими. 

Цього року ми не святкуємо День міста зі зрозумілих причин, в нашій країні війна. Я вірю, прийде час, і «згинуть наші воріженькі, як роса на сонці…». Дорогі олевчани, я обіцяю вам, що попереду у нас багато свят та перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі. Вірте в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Моліться за наших захисників, Героїв  і просіть для них захисту у Миколи Чудотворця – покровителя Олевська.

Нехай наше славне місто процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та небайдужу громаду! 

Слава Україні! Героям Слава!

 

З найкращими побажаннями,

міський голова Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту