Привітання з Днем захисту дітей!

День захисту дітей – це щасливе сімейне свято, яке завжди весело відзначали в нашій громаді. Цьогоріч ми та наші діти зустрічаємо його в умовах війни.

Невимовно шкода, але війна забрала життя 226 дітей, 90 дітей досі безвісти зниклі, понад 420 дітей отримали травми і поранення, десятки пережили насилля. Нехай всіх, хто причетний до цих страшних злочинів отримає найвищу міру покарання.

В цей день я хочу особливу увагу звернути на дітей, які втратили своїх батьків, на дітей наших Захисників, які чекають їх вдома та переживають цю страшну розлуку. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни.

Шановні дорослі, не залишайте поза увагою дітей вразливих категорій та дітей із кризових сімей, які є у нашій громаді. Це наша спільна відповідальність.

1 червня також відзначають Всесвітній день батьків. Шановні батьки, бережіть себе та своїх дітей, любіть їх, підтримуйте та проводьте з ними більше часу.  

Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів.

Бажаю кожній дитині зростати в мирі та родині, щасливого дитинства.

Дорогі наші дітки, будьте здорові, радісні, мрійте та любіть Україну.

З найкращими побажаннями,

міський голова Сергій Лисицький

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту