Олевським районним судом накладено арешт на майно у кримінальному провадженні на трактор, бензопилу та незаконно зрубану лісопродукцію

За принципової позиції Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури, ухвалами слідчого судді Олевського районного суду Житомирської області у кримінальному провадженні узаконено проведений обшук за правилами огляду місця події та накладено арешт на трактор, бензопилу та незаконно зрубану лісопродукцію різних порід.

Так, слідчим відділенням ВП №2 Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки та перевезення лісопродукції породи «осика» у кількості 116 сортиментів, «береза» у кількості 42 сортименти, загальним об’ємом понад 20 м.куб.  без відповідних документів, за ч. 1 ст. 246 КК України.

У ході розслідування зазначених кримінальних проваджень проведено першочергові слідчі (розшукові) дії та, у подальшому, ухвалами слідчого судді Олевського районного суду накладено арешт на трактор, бензопилу, лісопродукцію без бирок та документів про її походження, із забороною права на відчуження, користування та розпорядження майном, на яке накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі (розшукові) та інші процесуальні дії, вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та осіб, причетних до їх вчинення.

Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури забезпечується процесуальне керівництво.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено  в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту