Опитування щодо відновлення економіки та підтримки бізнесу

Центр розвитку інновацій, Офіс з розвитку підприємництва та експорту, Національний проєкт Дія.Бізнес спільно з Advanter Group у співпраці з Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством цифрової трансформації, за участі “Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України” і за підтримки Європейського Союзу у межах Ініціативи щодо відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України проводять дослідження стану і потреб українського бізнесу.

Просимо підприємців, власників бізнесу громади заповнити анкету https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8

За результатами аналізу даних за період повномасштабної війни, ми побачили, що реєстрація нового бізнесу вже наблизилась до 50% від довоєнного аналогічного періоду квітня 2021 року. При цьому, адаптація до війни відбувається швидше, ніж до пандемії COVID-19 – зареєструвалися на 29% більше нових бізнесів, ніж у відповідний період квітня 2020 року. Одночасно, відбуваються глобальні зміни у привабливості територій України для нового бізнесу.

Опитування/дослідження проводяться у співпраці з Міністерством економіки, Міністерством фінансів, Міністерством розвитку громад і територій, Міністерство цифрової трансформації. Опрацьовані результати будуть враховані в роботі відповідних органів влади, робочих груп й донорських організацій.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту