Прокурором Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури місцевого жителя визнали винним у скоєнні умисних злочинів

За підтримання публічного обвинувачення прокурором Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури місцевого жителя визнали винним у скоєнні умисних злочинів, які виразились в грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та в спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 121 КК України). Вироком суду особі призначено покарання – позбавлення волі строком на 5 років.

Прокурори у суді довели, що злочин проти життя людини у грудні 2019 року скоїв 26-річний житель Коростенського району.

Обвинувачений відпочиваючи в одному з кафе-барів міста почав ображати нецензурною лайкою місцевого жителя та кидати в його сторону скляним посудом. Після чого, підійшов до останнього  та наніс декілька ударів в область голови, в результаті чого у потерпілого виникли тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили втрату функції органу, поєднану зі стійкою втратою працездатності, не менш як на одну третину.

Свою вину чоловік довгий час визнавав не повністю, а навпаки, заперечував факт спричинення удару від якого виникли тяжкі тілесні ушкодження. Покаявся лише після дослідження усіх доказів, беззаперечних висновків експертизи та промови прокурора. Однак суд таке каяття розцінив як формальне та призначив реальну міру покарання.  

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту