Свято має бути у кожної дитини!

Свято має бути у кожної дитини, тому з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, військові одного з підрозділів територіальної оборони стали ініціаторами доброї справи.

Разом із заступницею начальника відділу освіти, молоді та спорту Вірою Ковальчук вони відвідали сім’ї, які створили в нашій громаді будинки сімейного типу.

Першими відвідали родину Торгонських. Дитячий будинок сімейного типу Олексія Івановича та Альони Вікторівни створений порівняно недавно, наразі вони виховують трьох дівчаток, підтримують зв’язок із старшими дітьми, які вже проживають окремо.

Також відвідали сім’ю Горпиничів. Родина Дениса Петровича та Юлії Миколаївни має свою особливу історію. Батьки-вихователі самі виховувалися в прийомних сім’ях, тому без вагань, не дивлячись на свій молодий вік, взяли під опіку діток та у 2020 році створили ДБСТ. На вихованні у родині перебуває семеро дітей, 5 з яких прийомні: Олексій, Михайло, Анастасія, Євгеній, Крістіна, Олександра та Валерія.

Перша родина, яка на Олевщині створила дитячий будинок сімейного типу – це родина Ісупових. На жаль, Олександр Миколайович 2 місяці пішов з життя, тому шестеро дітей наразі виховує мама Галина Захарівна, їй допомагають старші діти, які проживали в родині раніше.

Останніми завітали до прийомної родини Шибецьких, яка виховує семеро дітей, найменшій дівчинці всього 3 місяці.

Всім родинам військові підготували невеличкі подарунки: засоби особистої гігієни, продукти та солодощі.

Варто завжди пам’ятати – чужих дітей не буває.

Працюємо на перемогу заради наших дітей!

ї

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту