На черговому засіданні сесії міської ради розглянули 22 питання

7 липня під головуванням секретаря ради Сергія Мельника відбулось чергове засідання XXII сесії Олевської міської ради VIII скликання. На порядок денний виносилось 22 питання.

Одноголосно було підтримано рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Так, допомога надається 6 громадянам на лікування та на відновлення майна після пожежі. Загальна сума виділених коштів складає 60 тис. грн.

Затвердили депутати і нову для нашої громади  «Програму соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2022-2023 роки». В основу програми соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2021-2023 роки принцип об’єднання зусиль структурних підрозділів міської ради, установ та організацій громади щодо вирішення нагальних потреб для внутрішньо переміщених осіб, які гостро потребують соціального захисту. Програма спрямована на поступове вирішення основних проблем та підвищення рівня соціального захисту ВПО.

Під час сесії депутати затвердили статут КП «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради у новій редакції. Зміни вносяться до ст.2 п.2.2 наступними напрямками: організування поховань і надання суміжних послуг та діяльність із забезпечення фізичного комфорту.

На засіданні також було внесено зміни до програми «Охорона навколишнього природного середовища та раціональне використання природних ресурсів на 2022 – 2025 роки».

Наостанок було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо земельних питань.

Окрім цього, депутати міської ради розглянули та підтримали рішення про затвердження Статутів закладів загальної середньої освіти Олевської ТГ, про затвердження розпоряджень міського голови та інші.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту