Випускникам Олевської гімназії вручили свідоцтва про повну загальну середню освіту

Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами. На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань.

Спочатку дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, а потім війна, яка розділила життя кожного на дві половини – до 24-го лютого і після.

В Олевській гімназії відбувся урочистий захід під час якого вручили випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту.

Міський голова Сергій Лисицький привітав випускників та їх батьків із закінченням гімназії та побажав успіхів у подальшому навчанні, мирного та щасливого майбутнього.

Багато теплих слів лунало від директора закладу, класного керівника, першої вчительки, батьків, для яких успіхи випускників – найвища винагорода, адже вкладали у них усю свою любов. Крім свідоцтв п’ятеро випускників навчального закладу здобули золоті медалі.

Від Олевської міської ради Сергій Лисицький також вручив грамоти медалісткам: Аліні Смоляр, Вікторії Урбанській, Олександрі Коломієць, Роксолані Сапожніковій та Анні Недовізій.

Також випускники Олевської гімназії вирішили підтримати українських захисників та зібрали кошти та передали їх на потреби ЗСУ.

Більше фото з випускного опубліковано на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту