У районному секторі пробації говорили про торгівлю людьми із засудженими

21 липня 2022 року із неповнолітнім суб’єктом пробації Коростенського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, проведена просвітницько-виховна робота під гаслом «Торгівля людьми – грубе порушення прав громадянина».

Бесіду проводили завідуюча відділенням соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Олевської міської ради Валентина Стужук спільно з начальником Коростенського районного сектору №3 з питань пробації майором внутрішньої служби Анжелою Козловець.

З неповнолітнім клієнтом пробації обговорювали такі питання як суть торгівлі людьми, ознаки та форми торгівлі людьми, кримінальна відповідальність за торгівлю людьми; що потрібно знати, щоб не стати жертвою торгівлі людьми; розкрито питання про можливі ризики при виїзді за кордон. Неповнолітньому суб’єкту пробації було надано практичні поради як не потрапити у рабство та куди потрібно звертатися за консультаціями чи допомогою у випадку, якщо потрапив у ситуацію, пов’язану з торгівлею людьми.

На кінець розмови, засудженому неповнолітньому вручено інформаційні буклети «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства».

Коростенський районний сектор №3 з питань пробації

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту