Нагородження з нагоди відзначення 31-ї річниці Незалежності України

24 серпня, з нагоди відзначення 31-ї Дня Незалежності України, відбулося нагородження тих, хто сьогодні виборює мир, відстоює територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, веде непримиренну боротьбу з ворогом на позиціях та в тилу.

На жаль, сьогодні незалежна Україна продовжує свою боротьбу і на території нашої країни продовжуються запеклі бої за свободу, єдність та право українців творити своє майбутнє, але ми завжди будемо пам’ятати ціну Незалежності України та імена Героїв, що віддали своє життя у боротьбі за нашу з вами свободу!

Народний депутат України Арсеній Пушкаренко привітав олевчан, які провадять активну діяльність, спрямовану на підтримку боротьби за збереження суверенітету і територіальної цілісності країни, вручивши їм з нагоди Дня Незалежності України грамоти, подяки та цінні подарунки.

Міський голова Сергій Лисицький у своєму виступі зазначив: «Сьогодні найважливіше для усіх нас є вистояти, підтримати один одного, працювати, адже перемогу наближає кожен з нас, тому ми твердо переконані, що вистоїмо і вже незабаром святкуватимемо Незалежність під мирним небом України!».

На заході також був присутній голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, який долучився до вітань з нагоди свята.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту